Klær skaper folk!Et "folk". Med klær!

Jeg har forstått oppgaven slik: «Dagens outfit» er tema. Dette skal altså handle om tekstiler.

Det finnes massevis av bilder av meg, de fleste med klær, så dette skulle være lett som bare det. Spesielt etter at jeg fikk ny telefon med slik der «snu hele greia og ta bilde av deg sjøl»-funksjon, har antall selfier steget betraktelig. De fleste bildene er derimot veldig lite beskrivende når det gjelder «outfit». Har ikke lange nok armer til å få med skroget, ama. Til tross for korte bein?.

Men iherdig som jeg er så startet jeg innlegget med å ta dette bildet(kamera med selvutløser!). Dette er et typisk jobbantrekk! Du gjetter riktig, ikkeno? kontor, akkurat.Så var det dette med at klær skaper folk, da. På dette bildet er ikke klær et tema. Da er jeg vel ikke folk her da. Greit nok. (Har ei truse og et håndkle liggende på en stein i nærheten da, i tilfelle).MEN, er du ikke folk fra før, så vil ikke klær nødvendigvis gjøre folk av deg. Selv om Walt Disney har prøvd siden nittenpilogbue. Ikke la deg lure av tekstilene, så vidt jeg kan se er dette en bjønn og en hjort:Dette er ikke en hjort. Og ikke en bjørn:Dagens outfit består, som bildet sier det meste om, av følgende:

 

Stillongs fra Aclima. Varm! For så vidt også matchende ulltrøye med både tommelgrep og balaklava, men den syns jo ikke?.

Fjellsko fra Viking. Limt, men skikkelig gode!

Dunjakke fra Arc?teryx. Beklager fargen, den var på tilbud. For øvrig det eneste turplagget tenåringen hjemme har sagt noe som helst positivt om de siste: 15 1/2 åra. Før det snakket hun ikke på noe som helst slags forståelig språk! Sitat: «Den er genial!»

Lue fra Bergans. Liker egentlig grønt, men HHT sine fikse ideer hindrer meg i å gå til anskaffelse av grønn lue. Orker ikke potensielle misforståelser på tur. I alle fall ikke grunnet lua!

Solbriller fra...Statoil, sikkert. De ligger dessverre i lyngen, derfor ikke så godt å se.

Mitt eget hår, sånn omtrent nøyaktig ett døgn etter siste møte med børste eller kam.

Sminke fra i går.

Hjemmestrikkede ullsokker fra a bæssmor.

Bredt glis. Det er hjemmelaget, og i pur glede over å ha forsovet seg bare bittelitt slik at jeg akkurat rakk å tenne bålet og sette over kaffen før soloppgang! Rakk som dere ser å ta selfie også. Å ha sovet ute igjen kan også ha en viss innvirkning på humøret!

Og skal du sove her (kåken ser litt rufsete ut, helt enig, men stavene gjør nytta selv om yr.no ikke akkurat overdrev da de meldte sekundmeter i går kveld). Og spesielt hvis du er av den litt lettfrosne typen om natta, så er det kanskje greit å ha tenkt gjennom hva en skal ha på skrotten: 

 

Så. Alt i alt. Smashing!!!

 

Heidi

Hehee...Heidi. Måtte hacke innlegget ditt pittelitt, da dette bildet absolutt egner seg under dagens outfit - om ikke akkurat i dag..:)


Smashing!
 

2 kommentarer

Ane Cecilie

30.09.2015 kl.18:54

Smashing!! Vil du ha litt kake??

Heidi

08.10.2015 kl.13:04

Oj, så ikke støvlettene før nå! De var smashing! Hvem sine kan de være?

Skriv en ny kommentar

utfordret

utfordret

40, Hamar

Kategorier

Arkiv

hits