Sminke og sånn!

Sminke mente dama at jeg skulle skrive om. Eller dattera var det vel?..må man egentlig gjøre som døtre sier, forresten? Jeg måtte faktisk spørre to ganger om a var såkalt «serriøs». Jeg mistenker at det er ren ondskap som har sluppet gjennom denne gangen. Men sminkeinnlegg skal bli. Må sikkert det for at det skal bli ekte blogg.

Innlegget om sminke skal egentlig handle om to ting: litt om mascara og litt mer om lipgloss!

Men mest om tursekker. Kombinasjonen er både enkel og selvsagt, spør du meg.

Når disse to bloggerne er på tur, så foregår pakking på litt ulik måte. Altså den ene pakker etter erfaring og en plan. Hva fungerte sist? Hva trenger jeg nå? Hva kan jeg klare meg uten? Og så videre. Hos den andre foregår pakking ved at alt man har av turgreier kastes i sekken relativt sent kvelden eller natta før avreise og det man ikke har stikker man innom Kiwi eller Rema eller XXL eller you name it og rasker med seg på vei til toget. I plastposer. Men ikke lipgloss. Det har man fra før!

Toalettsaker har man ofte en plan for. Her er det jo greit å begrense seg en smule. Økonomiflaska med familiedusjsåpe får sjelden være med. Mer sånn: Du tar med det til begge, så tar jeg med det andre til begge. Vi trenger så og så mye per dag. Hårsjampo, tannkrem og sånt. Stort sett ender vi med å ha med alt og dobbelt opp begge to. Men ikke lipgloss. Der har den ene sin egen!

På en lengre tur så blir sekken heldigvis ofte lettere og lettere. Vi spiser tross alt opp det meste av maten underveis. Sjokoladen har vi derimot ikke klart å bli fullstendig kvitt i løpet av en tur enda. Heldigvis! Og ikke lipglossen. Den er med hele veien!

Vi kjører med hver vår sekk. Tursekker liker vi å ha og å snakke om. En er blå, den andre er lilla.

 Den ene er litt større enn den andre, men det gjelder for så vidt eierne også. De rommer alt vi trenger og en del til. Særlig sjokolade. En skal tross alt være rustet for ei uforutsett natt ute når en ferdes i fjellet. Og vi er veldig fornøyd med sekkene. Det liker vi også å snakke om. Og enkelte er fornøyd med lipglossen. Den fungerer godt i høyden!

Vi er gode på fjellsko også. De er godt inngåtte. Og vi er veldig fornøyd med dem. De har tatt oss gjennom daler, over elver og breer, oppover og nedover korte og helt ufattelig lange bakker. Helt til overnatting i ei steinrøys på over 2000 meter, faktisk. Da var det godt vi hadde lipglossen hennes også! Den fungerer godt i alpine strøk. Det gjør mascaraen min også. Kan ikke skjønne hvordan det skulle gått uten.

Så dett var dett. Har nå blogget om sminke. Og takk for det. Det kan vel til og med muligens sies at det var innslag av forbrukeropplysning eller såkalt produktomtaler her. «Fungerer godt i høyden» osv. Og lipglossen og mascaraen befant seg jo en plass i sekken. Er det produktplassering da?

Og er dette egentlig en ekte blogg nå? Etter innlegg både om rosa og sminke. Før jeg sier som i brødrene Dahl «følg med i neste episode», med litt anstrengt og teatralsk stemme:

Lipgloss og mascara kan gjerne være med på tur! Men glem for all del ikke sjokkis og bittelitt baylies eller annen børst! Sørg for at sekken rommer begge deler!

Heidi

Jeg tenker at du kan få blogge om jakt denne gangen AC. Heldige deg! Naturbarninnlegget mitt kommer, så jeg trenger ikke få noen ny utfordring av deg etter jaktblogginga.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

utfordret

utfordret

40, Hamar

Kategorier

Arkiv

hits